Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2012

ΤΑ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΑ ΕΥΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΑΡΗ





Και ποιος δεν έχει δει το περίφημο και πασίγνωστο πλέον «πρόσωπο του Άρη» που βρίσκεται στη περιοχή της Κυδωνίας;





Έχουν γραφτεί μυριάδες κείμενα με αναλύσεις για αυτό το «κατασκεύασμα», ενώ η NASA καθησύχασε το κοινό λέγοντας ότι πρόκειται για δημιούργημα της φύσης και η συγκεκριμένη φωτογραφία ήταν ένα παιχνίδι των φωτοσκιάσεων. Το επιχείρημα αυτό όμως φαίνεται να καταρρίπτεται πολύ εύκολα αφού πάνω είναι η πρώτη εικόνα που ο έστειλε το Βίγκινγ το 1976, ενώ η επόμενη εικόνα είναι δεύτερη φωτογραφία που επέτρεψε μάλιστα και τρισδιάστατη στερεοσκοπική απεικόνιση όπου αποδείχθηκε ξεκάθαρα πλέον ότι πρόκειται για γλυπτό.





Το σοβαρότερο θέμα όμως που προκαλεί περισσότερο το ενδιαφέρον είναι ότι δεν υπάρχει μόνο το γνωστό αυτό ανθρώπινο πρόσωπο!





Το πρόσωπο αυτό είναι το δεύτερο γνωστότερο και έχει ονομαστεί από τους επιστήμονες «πρόσωπο της Ήρας». Στις επόμενες φωτογραφίες φαίνονται διάφορα άλλα πρόσωπα…








«Οι εφτά δικαστές καταδίκασαν τον ’λαλου σε εξορία στο Λάχμου (Άρη). Η Νίνμαχ, κόρη του ’νου, ιατρική αξιωματούχος, στέλνεται στη Γη. Σταματώντας στο Λάχμου βρίσκει τον Άλαλου νεκρό. Ένας βράχος, που σκαλίζεται για να δείχνει το πρόσωπο του ’λαλου, γίνεται τύμβος του…» (Από την αποκωδικοποίηση των Σουμεριακών Δέλτων)


Ας συνεχίσουμε όμως με άλλες εξίσου αποκαλυπτικές φωτογραφίες για όσους έχουν ακόμα αμφιβολίες…

Πυραμίδες στον Άρη!







Στην επόμενη φωτογραφία διακρίνουμε μια γήινη κατασκευή και κάτω μια παρόμοια …αρειανή!







Στην επόμενη εικόνα Νο 75-Η-604 ένας προκλητικός συμμετρικός σχηματισμός που μοιάζει με θαμμένο τερματικό σταθμό επιβίβασης σε σύγχρονο αεροδρόμιο.





Εάν κάποιος εξωγήινος πολιτισμός γνώριζε τον δικό μας πολιτισμό και ήθελε να μας δηλώσει πως υπάρχει και έχει φιλικές διαθέσεις γιατί να μην το έκανε με το απλό ανθρώπινο σύμβολο αγάπης, την καρδιά; Οι φωτογραφίες προέρχονται από τις κάμερες των δορυφόρων MOC και MGS αντίστοιχα.








Δύο παράξενοι συμμετρικοί σαν τεχνητά φτιαγμένοι θόλοι…





Και ας δούμε τώρα άλλο ένα δημοφιλές μισοθαμμένο εύρημα στην επιφάνεια του Άρη, το φημισμένο οβάλ αντικείμενο.





Στην επόμενη φωτογραφία ένα παρόμοιο αντικείμενο σε άλλη περιοχή…





Ένας ακόμα παράξενος σχηματισμός…





Η περιοχή Χάος του Υδάσπη που όχι μόνο χάος δεν θυμίζει αλλά αντίθετα οικοδομικά τετράγωνα…





Και ποιος είπε ότι στον ‘Αρη δεν υπάρχει νερό; Εγώ βλέπω την ακτή μιας θάλασσας!





Βλέπω και μια λίμνη!





Και ένα ποτάμι!





Και χιονισμένα βουνά!








Και φυτά!





Η NASA επισημαίνει πως πρόκειται για σκοτεινή άμμο. Όμως οι μαύρες αυτές κηλίδες εμφανίζονται με τον ερχομό της ’νοιξης και αλλάζουν μορφή με την πάροδο του χρόνου, δείτε τις μεγεθύνσεις… Μου μοιάζουν για θάμνοι!














Παρατηρείστε τις αλλαγές στα τοπία ανάμεσα σε φωτογραφίες τραβηγμένες ένας χρόνο μετά..




     
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: