Παρασκευή, 9 Νοεμβρίου 2012

ΑΙΓΥΠΤΙΟΣ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΟΣ ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ ΠΩΣ ΟΙ ΠΥΡΑΜΙΔΕΣ ΠΕΡΙΕΧΟΥΝ ΕΞΩΓΗΙΝΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΦωτογραφία για Αιγύπτιος αρχαιολόγος παραδέχεται πως οι πυραμίδες περιέχουν εξωγήινη τεχνολογία


Προϊστάμενος του τμήματος Αρχαιολογίας Πανεπιστημίου Καΐρου, Δρ Ala Shaheen τον Δεκέμβριο του 2010 είχε πει σε ένα ακροατήριο ότι ίσως να υπάρχει αλήθεια στη θεωρία ότι οι εξωγήινοι βοήθησαν τους αρχαίους Αιγύπτιους να χτίσουν την αρχαιότερη πυραμίδα,την πυραμίδα της γκίζας.

Στη συνέχεια ο κ. Marek Novak, ένας εκπρόσωπος από την Πολωνία,ρώτησε εάν η πυραμίδα μπορεί να περιέχει εξωγήινη τεχνολογία ή ακόμα και ένα UFO με στην βάση της.

 ο Δρ Shaheen, ήταν ασαφής και απάντησε:

«Δεν μπορώ να το επιβεβαιώσω ή να το διαψεύσω αυτό, αλλά υπάρχει κάτι στο εσωτερικό της πυραμίδας που δεν είναι "αυτού του κόσμου».

 Οι εκπρόσωποι στο συνέδριο για την αρχαία αιγυπτιακή αρχιτεκτονική έμειναν συγκλονισμένοι, ωστόσο ο Δρ Shaheen αρνήθηκε να σχολιάσει περαιτέρω.

Σας παραθέτουμε το ντοκιμαντέρ The Secret KGB UFO Files , που ασχολείται με το γεγονός ότι οι Ρώσοι είχαν ήδη ανακαλύψει τον τάφο του εξωγήινου Humanoid  στην Αίγυπτο και πως κάτι ειναι κάτω από την πυραμίδα.

Το συγκεκριμένο ντοκιμαντέρ στηρίζει την δήλωση του προϊστάμενου του τμήματος Αρχαιολογίας Πανεπιστημίου Καΐρου, Δρ Ala Shaheen.

  

ΠΗΓΗ:http://aneksigita-fainomena.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: